Oplevelsesgaver

Her finder du nogle af de bedste steder at købe oplevelsesgaver! 

Hos duglemmerdetaldrig.dk finder du et stort udvalg i oplevelsesgaver til en rigtig god pris.

SHOP HER   

Hos Go Dream finder du et stort og spændende udvalg i oplevelsesgaver til en fantastisk pris.

SHOP HER   

Find oplevelsesgaven her

På Gaveexperten.dk finder du alle de bedste hjemmesider, hvor du kan købe oplevelsesgaver. Der findes i dag et rigtig stort udvalg og mange forhandlere, og derfor kan det være svært at finde de bedste oplevelser til de bedste priser. Det vil vi dog gerne her hos Gaveexperten.dk løse, og derfor har vi lavet denne hjemmeside, hvor du finder de bedste steder at købe oplevelsesgaver. Samtidig kan det inden købet være svært at finde ud af, hvilken forhandler der giver et flot kort med samt har et godt sortiment.

Vi har her på siden samlet alle de bedste netbutikker i landet, der forhandler forskellige oplevelsesgaver, så du let og hurtigt kan finde den, der passer bedst til den lejlighed, som du søger en gave i. Vi har samlet det hele i en let og overskuelig oversigt, hvor du let kan danne dig et overblik over de forskellige forretninger. God fornøjelse med at finde din oplevelsesgave!

Forhandlere af oplevelsesgaver

Vi har nedenfor samlet alt den information omkring de forskellige forhandlere, som du har behov for at kende til, inden du foretager dit køb af oplevelsesgaver.

Duglemmerdetaldrig.dk

Hos Duglemmerdetaldrig.dk finder du et stort udvalg i fantastiske oplevelsesgaver. Deres mission er at give dig en oplevelse, som du kort sagt aldrig glemmer. Det formår de i stor stil at sørge for med et fantastisk sortiment, der blandt andet huser spændende oplevelser som faldskærmsudspring, helikopterture og så videre. I og med udvalget hos Duglemmerdetaldrig.dk er så stort, som det er, er det også muligt at finde en gave til alle og enhver. Der er både til personen, der elsker action, sport, kultur og meget meget mere.

Sendentanke.dk

Sendentanke.dk har også et rigtig stort udvalg i oplevelsesgaver, ligesom det også er muligt at købe gavekort hos dem. Der er blandt andet gavekort til nogle af de største og mest brugte netbutikker. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg i oplevelsesgaver som for eksempel kro ophold, brunch, ture i superbiler med videre. Ønsker du at vide mere og se udvalget, så klik på dem i oversigten herover og se det store udvalg. Sendentanke.dk har desuden en rigtig god kundeservice, ligesom det er muligt at bestille online og printe oplevelsen ud.

Godream

Godream må siges at være et af landets førende selskaber inden for oplevelsesgaver. De har et enormt udvalg, der huser alt lige fra en tur i rummet til et dyk med en hvidhaj. Uanset hvem du skal finde en gave til, kan du helt sikkert finde den hos Godream. Udvalget er ganske enkelt enormt, og du kan uden tvivl finde en gave hos Godream, uanset om du skal bruge en oplevelsesgave til din far, mor, bror eller til en god ven/veninde. Klik dig ind på Godreams hjemmeside og find en oplevelsesgave til en, du skal forkæle.

Forskellige slags oplevelsesgaver

Som du sikkert allerede er klar over, så findes der et hav af oplevelsesgaver, og der er noget for alle og enhver. Der findes dog gaver i forskellige kategorier, og vi har derfor samlet de mest populære for at gøre det lettere for dig at finde lige præcis den oplevelsesgave, du har brug for. Læs med nedenfor og få et overblik over de forskellige gaver.

Opholdoplevelsesgaver

Der findes flere forskellige typer af ophold du kan give. De firmaer vi har beskrevet her på hjemmesiden sælger nemlig ophold. Som nævnt er der mange forskellige slags ophold. Du kan blandt andet glæde med et hotel- eller kro ophold, ligesom der også findes gavekort til wellness ophold på lækre spahoteller. Når du bestiller et ophold, skal du ikke være bekymret for, hvor gavekortet kan bruges. Det kan nemlig bruges på et hav af forskellige hoteller, kroer og lignende rundt omkring i det danske land. Dette er den perfekte gave til par eller til personen, der har brug for at trække stikket ud og få slappet fuldstændig af.

Dette er oplevelsesgaver, der godt kan komme op i den tunge ende, og derfor kan det være en god idé at være flere sammen om den, hvis det sprænger dit budget. Eftersom prisen også er høj, anbefaler vi at kigge på alle de forskellige hjemmesider, vi har her på siden for at finde det billigste ophold. Der kan nemlig være penge at spare.

Wellness

Wellness fåes både som ophold, men kan også købes som for eksempel et gavekort til massage eller ansigtsbehandling. Det er en kategori, der er særligt populær hos kvinder. Kender du derfor en kvinde, der har brug for en god oplevelsesgave, så anbefaler vi et gavekort til wellness.

Action
En af de helt store kategorier inden for oplevelsesgaver er uden tvivl actionkategorien. Det er populære gaver til en stor målgruppe og mange forskellige personer. Derfor kan du også altid regne med at finde en god gave i denne kategori. Vi har her samlet nogle af de mest populære oplevelsesgaver, når det kommer til action:

  • Spring i faldskærm
  • Flyv helikopter
  • Kør i en superbil
  • Dykning

Dette var kun nogle af de mange spændende muligheder og gaver, der er i denne kategori. Der er også ting som river rafting og andre sjove sportsgrene. Vil du gerne være helt sikker på, at du nu også finde en passende oplevelsesgave, så bør du altid sikre dig og tænke over, at det nu også er noget, som personen har lyst til og tør at prøve. Et faldskærmsudspring kan lyde godt på papiret, men det kræver trods alt noget vilje og mod. For at få det optimale ud af gaven, kan det være en idé selv at deltage i oplevelsen. Dette giver en sjov og hyggelig dag.

oplevelsesgaverGourmet oplevelser

Gourmet er et andet stort felt, når det kommer til oplevelsesgaver. Kender du derfor en, der elsker mad og har en stor passion for det, så er en gourmet oplevelsesgave et rigtig godt valg. Der findes blandt andet gaver, hvor i kan komme på en god og anerkendt restaurant til en fordelagtig pris, ligesom der også er mulighed for at komme på diverse kurser i madlavning. Alt sammen gaver, der vil komme til at give en stor glæde hos en madelsker. Gaven kan også bruges som en invitation til at invitere personen ud. Kender du en person, der har alt og ikke rigtig ønsker sig noget, så er dette en perfekt mulighed for at glæde denne person.

Kultur, natur & fritid

Kultur er en kategori, der indeholder meget af det, som de andre kategorier ikke indeholder. Det er her, hvor du finder ture til diverse parker, muséer og så videre. Der er et hav af spændende oplevelser, hvis du skal glæde en kulturelsker. Skal du give en gave, der ikke er i den høje ende prismæssigt, så er dette en fantastisk mulighed. Mange af de gaver i denne kategori er ligeledes gode, hvis det er en oplevelse, som du gerne vil dele med den person, som du skal glæde med gaven. Det kan give Jer en god oplevelse sammen, som i kan tænke tilbage på.

Oplevelsesgaver er en rigtig populær gave i Danmark, og det er ikke uden grund. Det er nemlig den perfekte gave, hvis du gerne vil give noget, som personen kan tænke tilbage på i lang tid og som skaber minder. Der er ligeledes et så stort udvalg i oplevelsesgaver, at det er muligt at finde noget for enhver smag. Det er altså uanset om du skal finde en gave til personen, der elsker action eller noget helt andet. Det er ligeledes den perfekte gave til personen, der har alt. Hvem vil ikke gerne opleve en masse? Det vil næsten alle, og derfor er en oplevelsesgave en fantastisk gave. Uanset om du skal finde en oplevelsesgave til ham/hende eller personen, der har alt, så er det muligt at finde en gave. Det er samtidig med til at skabe nye spændende oplevelser, og det jo noget, som vi alle hungrer efter.

Noget af det sjove og det gode ved en oplevelsesgave er, at det er en forholdsvis uventet gave, som folk ikke forventer at modtage. Det er ofte ikke en gave, som der er nogle, der ønsker sig, og derfor kan det være en fantastisk gave, hvis du gerne vil glæde personen med en uventet og anderledes gave. Det er altså en gave, der overrasker, og hvem vil ikke gerne have en spændende oplevelse som for eksempel en tur i en luftballon? Det vil næsten alle!

Spar tid og penge på din oplevelsesgave

Ved at bestille din oplevelsesgave online, kan der være både tid og penge at spare. Du kan spare tid, fordi at du kan sidde derhjemme at bestille i ro og mag, lige når det passer dig. Du har dermed bedre tid til at finde lige præcis den oplevelsesgave, der passer til den person, du skal glæde. Samtidig så er der også bare et meget større udvalg online, end der er i butikkerne. Vi har ovenfor hjulpet dig og samlet de bedste steder, du kan købe oplevelsesgaver online.

Ud over at spare tid, så kan du ofte også spare penge ved at handle online. Mange af de forskellige firmaer har nemlig de samme oplevelser men bare til en anderledes pris. Du kan på nettet nemt sammenligne de forskellige priser, og du skal altså derfor ikke rende fra butik til butik for at sammenligne priser. Her kan du sidde derhjemme i ro og mag og gøre dette. Vi anbefaler også altid at tjekke de forskellige hjemmesiders Trustpilot score. Når du gør brug af Gaveexperten.dk, har vi dog allerede gjort dette for dig, og derfor kan du handle trygt på de netbutikker, vi viser her på hjemmesiden.

Sådan finder du den rigtige oplevelsesgave

I og med at der er så mange forskellige oplevelsesgaver at vælge imellem, kan det godt virke meget uoverskueligt at finde den rette gave. Hvad vil personen kunne lide? Det og mange andre spørgsmål trænger sig på, og derfor kan det hurtigt blive svært at finde den helt rette oplevelsesgave.

oplevelsesgaverNår du skal finde den helt rette gave, er det først og fremmest enormt vigtigt, at du tænker på, hvad personen vil kunne lide. Er personen til action, gourmet eller noget helt tredje? Du ved bedst, hvad den person du gerne vil glæde med en gave kan lide, og det handler om at give noget ud fra dette. Ved du ikke helt, hvad du gerne vil give, så anbefaler vi, at tager kontakt til en person, der er tæt på vedkommende og får de sidste informationer, så du kan finde den helt rette oplevelse.

Efter du har gjort dette, skal du også gøre op med dig selv, hvor meget du gerne vil give for. Det er alfa omega, når du gerne vil give en god oplevelsesgave, og da du dermed har noget konkret at gå efter, når du skal finde den rette oplevelsesgave. Det bliver noget nemmere at finde den rette gave, hvis du har et budget at gå ud fra. Oplevelsesgaver kan godt være lidt dyre, og derfor er det altså en god idé at overveje dit budget. Det kan også være, at du finder ud af, at det er en god idé at give en gave sammen, hvis du går og overvejer at købe en af de dyrere oplevelser.

Vi har nedenfor samlet nogle gode oplevelsesgaver til forskellige typer personer. Vi håber, at du kan finde noget inspiration.

Oplevelsesgaver til børn og unge

Det er som udgangspunkt altid et sikkert hit at finde oplevelsesgaver til børn og unge, og derfor kan du gøre dette trygt, så længe du altså ved, at det falder i god jord. Vi har nedenfor samlet et par af de klassiske gaver til børn og unge. Se i øvrigt også fantastiske gaver her!

En tur i en helikopter

Alle børn (næsten) drømmer om at komme op at flyve helikopter. Det er ikke hver dag, man får muligheden for at se det danske land fra luften, og det er en utrolig oplevelse. Du bør ikke bekymre dig om, hvor sådan et gavekort kan indløses, for der er nemlig helikopterflyvninger over hele landet, uanset hvilken netbutik, du bestiller en helikopter flyvning hos.

En tur i en superbil

Særligt yngre drenge elsker superbiler, og drømmer om en tur i sådan en. Kender du en ung knægt, eller måske en ung pige, der har en kærlighed til sportsvogne, så er dette en perfekt gave. Der er rig mulighed for både at komme ud at være co-driver i en Lamborghini eller en Ferrari. En ting du skal være opmærksom på, er at disse turer ofte er meget dyre i forhold til, hvor meget du får. Tit så er turene ikke længere end 15 minutter, og i nogle tilfælde helt ned til 10 minutter.

Det er altså ikke meget, man kan nå at få, og derfor bør du gøre op med dig selv, om det ikke ville give mening at finde en oplevelsesgave, får man måske får lidt mere for pengene. Uanset hvad så er det en super oplevelse, og vælger du denne oplevelsesgave, så husk at få taget mange gode billeder.

Gode oplevelsesgaver til mænd

Mænd elsker oftest oplevlesesgaver med masser af action. Dem er der mange af, og faktisk er der også så mange, at det kan være svært at finde ud af, hvilken man skal give, vi har nedenfor samlet nogle af de bedste. Se med nedenfor.

Giv en gave fyld med action

Der er mange gode action oplevelsesgaver. Du kan blandt andet give et faldskærmsudspring eller et bungy jump spring. Et dyk er også noget, som rigtig mange sætter pris på, og samtidig får glæde af længe. Skal du glæde en mand er det samtidig en oplagt mulighed at bruge gaven i fællesskab, da rigtig mange ikke får set hinanden i en travl hverdag. Du kan også give en gave, som han kan bruge sammen med sine venner. Er dit budget ikke til at give et par venner også, så kan du aftale med dem, at de eventuelt selv betaler for deres gave, det plejer de fleste gerne at ville.

En god middag

Mange mænd elsker mad, hvorfor dette også kan være en rigtig god gaveidé. Hos de firmaer, vi har oplistet her på hjemmesiden, kan du finde gavekort til nogle rigtig lækre restauranter, og hvem ved, måske er det dig, der bliver inviteret ud?

En tur i Tivoli med kæresten

Skal du forkæle din kæreste og gerne vil give noget for jer begge, så er en hyggelig tur i Tivoli inklusiv god mad en perfekt gave. Det er et super hyggeligt sted, og der er mange par, der glemmer at få kvalitetstid med hinanden i hverdagen, og derfor er dette en fantastisk mulighed for at nyde hinandens selskab. Det er enormt hyggeligt at gå rundt i Tivoli om aftenen, og der er mange gode restauranter derinde, der laver rigtig god mad. En perfekt oplevelsesgave i forbindelse med mærkedage i forholdet. Det kunne for eksempel være en årsdag eller en månedsdag.

Gode oplevelsesgaver til kvinder

Oplevelsesgaver til kvinder er altid en sikker vinder. Der er nemlig rigtig mange oplevelser, der næsten er som skræddersyet til kvinder. Vi har her samlet nogle af de bedste og mest populære.

Ophold/wellness

Mange kvinder drømmer om wellness og spaophold. Det er heldigvis en fantastisk oplevelsesgave, og der er  mange af de oplistede firmaer her på siden, der har luksuriøse wellness ophold, hvor der er rig mulighed for at få trukket stikket helt ud og for eksempel få en lækker massage og komme i spa. Dette er en perfekt tur for en venindegruppe, eller hvis du som kæreste gerne vil forkæle din kæreste. Det behøver ikke at være så dyrt, og så er det bare et fantastisk minde at tænke tilbage på. Dog kan prisen også være høj, og derfor skal du selvfølgelig gøre op med dig selv, om du kan betale dette. Det er også en gave, hvor der hurtigt kan komme ekstra omkostninger i form af behandlinger, mad, drikkelse og så videre.

Brunch eller café-besøg

En lækker brunch er altid en god ting, og det er noget, som mange kvinder drømmer om at nyde. En brunch er en fantastisk begivenhed til at få snakket livet igennem og få vendt hverdagens problemer og oplevelser. Det gør man bare bedst med lækker mad og drikke. Hos mange af udbyderne af oplevelsesgaver er det muligt at udvide med en champagnebrunch. Skal i fejre noget i Jeres forhold i form af en månedsdag eller en årsdag, så er dette en fantastisk gave. Det kan også være en god gave, hvis du bare gerne vil glæde din kæreste.

Er alle til et gavekort til en oplevelse?

Det korte svar er ja! Som vi har nævnt tidligere, så er dette en gave, der har en rigtig stor målgruppe, og der kommer hele tiden flere og flere spændende oplevelser til, og derfor er noget til alle. Det er lige meget, om du skal glæde en historieelsker, en madelsker eller en person der elsker action. Der findes oplevelsesgavekort til alle, og det er blot et spørgsmål om at bladre sortimentet igennem og finde den helt rette gave. Tænk over hvad personen godt kan lide og find så en gave, der passer til personens behov.

Ligesom der findes mange oplevelsesgaver i forskellige kategorier, så findes der også mange forskellige prisklasser. Giv en oplevelsesgave som gave, det er en sikker vinder!

Husk at tage billeder!

En oplevelse er noget, som man skal kunne tænke tilbage på, og samtidig noget, der skaber minder. Derfor er det en god idé at tage billeder af oplevelsen. Vi har næsten altid en telefon eller et kamera på os, hvor vi kan dokumentere vores oplevelser, og hvorfor ikke gøre dette med en oplevelsesgave også? Det er altid rart at have noget at tænke tilbage på, og det får du for alvor med en oplevelsesgave. Er du typen, der deler mange billeder på de sociale medier, så er dette også perfekte minder at dele.

Køb din oplevelsesgave her

Som vi har nævnt så bliver det mere og mere populært at give oplevelsesgaver i gave, og derfor kommer der også flere og flere forhandlere af disse. Det er både private og virksomheder, der køber oplevelsesgaver i stor stil, og det er ikke uden grund. Det er nemlig en fantastisk gaveidé.

Køb i fysiske butikker

Det er muligt at købe oplevelsesgaver i fysiske butikker mange steder. Det kan du blandt i boghandelen og i mange supermarkeder. Det du skal være opmærksom på her er dog, at det ikke er altid at udvalget er så stort, ligesom prisen godt kan være lidt højere end på internettet. Der vil også være forbundet en del tid med at købe dette, i forhold til, at du på internettet kan sidde derhjemme i ro og mag og bestille lige præcis den oplevelsesgave, som den person du skal forkæle godt kunne tænke sig og ville få glæde af.

Køb gavekortet online

Vælger du at købe dit oplevelsesgavekort online, så er der rigtig mange fordele forbundet med dette. Det kan blandt andet være en god idé, hvis du ikke ser den person, som du skal forkæle hver dag. Du kan sende gavekortet til personens adresse eller på mail. Du bør dog altid have i tankerne, at en gave oftest er bedst at give ved et fysisk møde. Ved at købe online kan der være rigtig meget tid at spare, og hvem vil ikke gerne spare tid, i en så travl hverdag som mange af os lever i dag? Som nævnt kan der også være mange penge at spare, ligesom udvalget også ofte er større.

Hvad koster en oplevelsesgave?

Der findes oplevelsesgaver i mange forskellige prisklasser og med forskellig varighed. Det er muligt at få oplevelsesgaver til en værdi af få hundrede og så helt op til halve millioner. Den dyreste gave er en tur i rummet. Der er efterhånden så mange oplevelsesgaver, at du helt sikkert også kan finde en til den person, som du skal forkæle. Find en gaver, der matcher dit budget og personens interesse, så kan du ikke gå helt galt i byen. En oplevelse er bare en god gave, uanset hvordan man vender og drejer det.

Oplevelsesgaver vinder frem

De seneste par er oplevelsesgaver blevet rigtig populære gaver at give uanset om hvilken lejlighed, det er til. Det kan for eksempel være studentergaven, gaven til ham eller den perfekte gave til manden der har alt. Uanset hvem man skal forkæle med en god oplevelsesgave, så kan man altid finde en spændende oplevelse til den, man skal forkæle med en gave, uanset alder og interesser. Det gode ved en oplevelsesgave er, at du giver en gave, der kan være med til at skabe minder, og som man kan opleve sammen med en anden. Det kan altså være en dag, hvor man for eksempel springer i faldskærm med en ven, eller måske dig som har givet oplevelsesgaven. Dette skulle gerne blive til en god gave, og som modtageren af gaven sendt vil glemme.

Lige da oplevelsesgaverne for alvor kom til Danmark, var der ikke så mange virksomheder, der udbød det. Det er der kommet i dag, hvor der både findes Duglemmerdetaldrig.dk, Go Dream med flere. Udbuddet af oplevelser bliver større og større, og det bliver derfor kun mere og mere attraktivt at købe oplevelsesgaver.

Mange forskellige oplevelser

Når du skal give en oplevelsesgave findes der mange forskellige typer af oplevelser, du kan give. Overordnet set kan man sige, at der findes oplevelser inden for action, ophold, gastronomi, kultur & fritid og velvære. Der vil selvfølgelig være oplevelsesgaver, der kan skille sig ud fra disse typer, men overordnet set, er der flest oplevelser her. Vi vil nedenfor beskrive, hvad du typisk finder i de forskellige kategorier.

Til adrenalinelskeren
Action er den perfekte kategori at give en oplevelsesgave i, hvis du skal forkæle en, der elsker adrenelin. I denne kategori kan du for eksempel prøvekøre en Lamborghini, Kitesurfe, springe i faldskærm, køre Gokart, skyde eller dykke. Der findes et hav af muligheder her, og der er helt sikkert også en actionpræget oplevelse til ham eller hende, du skal forkæle med oplevelsesgaver.

Diverse ophold
Du kan via ovenstående udbydere af oplevelsesgaver finde forskellige ophold. Typiske ophold du kan finde som oplevelsesgave er kro- og hotelophold, miniferier, romantiske ophold med mere. De er ofte lavet som pakker, så det eneste, du skal gøre blot er at finde den oplevelse, der passer bedst til den person, som du skal forkæle. Så skal personen blot bestille en dato, og så er det blot at nyde ophold.

Gastronomi
I kategorien gastronomi finder du gastronomiske oplevelser på skønne restauranter, luksus brunches, forskellige kurser og mange andre spændende ting, der er perfekte til personen, der elsker god mad og lækre delikatesser. Oplevelsesgaver inden for gastronomi er altid et sikkert hit til madelskeren.

Kultur & fritid
Kultur og fritid er en anden af de populære kategorier inden for oplevelsesgaver. Her kan du blandt komme på rundvisninger, spille golf, komme i Tivoli og meget mere. Kender du en person, der godt kan lide kulturelle oplevelser, så er dette gaven!

Velvære
Velvære er noget af det, der har været med til at få oplevelsesgaver ud over rampen og ind på den danske gavescene. Her finder du de enormt populære ophold i form af wellness, massage, ansigtsbehandlinger og meget. Kender du en, der trænger til at blive forkælet? Så er oplevelsesgaver inden for velvære den perfekte gave.

Gaven til hvilken som helst begivenhed

En oplevelsesgave er den perfekte opgave, uanset i hvilken anledning du skal give en gave. Det kan være, at du gerne vil forkæle din kæreste med et lækkert kroophold eller et wellnessophold. Det kan også være, at din far altid har drømt om at komme ud at køre Ferrari. Det er intet problem, du kan nemlig købe et oplevelsesgavekort, får han kan komme ud at køre. Oplevelsesgaver går altså godt til alle lejligheder, uanset om det er en studentergave, julegave, fødselsdagsgave eller en fjerde gave.

Når du skal finde de rette oplevelsesgaver, anbefaler vi, at du tænker på den person du skal glædes interesser. Er det typen, der elsker at få et adrenalinkick, personen der arbejder hårdt til dagligt og derfor fortjener en massage, eller måske gaven til den kulturelle? Gør dig altid disse overvejelser, inden du beslutter, hvilken oplevelse, du gerne vil give i oplevelsesgave.

Find oplevelsesgaven hos Gaveexperten.dk

På Gaveexperten.dk finder du de bedste virksomheder, der udbyder oplevelsesgaver. Hos Haveexperten.dk er vi eksperter i gaver, og vi ønsker at inspirere til at finde den perfekte oplevelsesgave, uanset hvem der skal forkæles til hvilken som helst lejlighed. Vi har ovenfor udvalgt nogle af de bedste steder, hvor du kan købe oplevelsesgaver i de ovenstående kategorier. Her finder du uden tvivl en oplevelsesgave til den person, du gerne vil give en gave. Du roligt og trygt bestille gennem de webshops med oplevelsesgaver, vi har her på Gaveexperten.dk. Vi samarbejder nemlig kun med de bedste og mest troværdige, og derfor kan du trygt bestille din oplevelse ved dem. Vi håber, at du vil gøre brug af vores hjemmeside, når du mangler et sted at finde gaven! Hvis du har spørgsmål til nogle af de forskellige oplevelser fra de forskellige virksomheder, så anbefaler vi, at du kontakter dem for yderligere spørgsmål.

Fordele ved at købe gaven online

Der er flere fordele ved at købe oplevelsesgaven online. Først og fremmest kan det være noget nemmere at overskue udvalget af oplevelser, da du kan have faner fra de forskellige kategorier åbent på samme tid. Du skal altså ikke rende fra den ene butik til den anden for at gå tilbage til første igen. Her kan du nemt overskue udvalget, og så kan du sidde derhjemme i din sofa med en god kop kaffe og bestille den oplevelse, du ønsker. Du får tilmed sendt oplevelsesgaven enten med posten, eller i din mailbox. Smart ikke? Det sparer du tid ved, og det kan være rart, da det at købe gaver særligt op til julen stresser mange mennesker. Det burde det ikke gøre, for gaver er jo noget, som vi giver for at glæde hinanden. Det skal ikke være noget, som stresser os.

Hvem kan man give oplevelsesgaver?

Der findes mange forskellige typer af oplevelsesgaver, og derfor er der egentlig som sådan ikke nogle, man ikke kan give en oplevelsesgave. Udvalget er blevet væsentligt større den senere tid, og derfor er det også blevet nemmere at finde en god gave til hvem som helst. Der er noget for enhver type, og ønsker du for eksempel at forkæle dine bedsteforældre, kan du uden tvivl finde en god oplevelsesgave til dem. Du kan også snildt finde en god oplevelsesgave til den actionglade eller til personen, der er glad for kultur. Med andre ord så er det muligt at finde noget enhver, og det er en af de årsager til at oplevelsesgaver er blevet så populære at give inden for de senere år. Dette har også medført, at der er kommet flere udbydere til, og derfor er der meget naturligt også kommet flere oplevelsesgaver til. Du kan for eksempel forkæle følgende personer med en god oplevelsesgave:

  • Bedsteforældre
  • Oplevelsesgaver til forældre
  • Søskende, venner og kæresten
  • Med mere

Hvad er en god gave?

Når man skal give en gave, vil man selvfølgelig gerne give en så god gave som overhoved muligt, der glæder gavemodtageren. En god gave er nødvendigvis ikke en gave, der har været dyr. Det er en gave, der betyder noget for personen, som man kan bruge til noget. Her kommer en oplevelsesgave ind i billedet og fungerer godt som en god gave, da det er en gave, man kan nyde sammen med andre og får en god oplevelse, man kan huske tilbage på. Der findes som nævnt mange typer af oplevelsesgaver, og der er egentlig ikke nogle, man ikke kan give en god oplevelsesgave, da man både kan finde noget til den sportsglade, den madglade, kulturinteresserede, fartglade med videre.

Der findes i dag så mange sjove og alternative gaver. Der er for eksempel et dyk med en hvidhaj. Denne oplevelsesgave koster selvfølgelig lidt mere, men det siger meget om, hvor stort udvalget efterhånden er blevet. For mange er en god gave altså noget, der har en betydning og ikke nødvendigvis en, der har kostet mange penge. Denne type af gave kan man også nyde med en person, man holder af, og det sætter mange mennesker pris på.

Vær flere om oplevelsesgaven

Skal du glæde en med en god oplevelsesgave, så kan det give god mening at være flere om gaven. Naturligvis lidt afhængig af, hvilken oplevelsesgave du skal give, kan prisen godt være i den høje ende og måske over dit budget. Her kan det give god mening at alliere sig med andre, der også skal give gavemodtageren en gave. Vil i gerne give en lidt større gave, kan det give god mening at slå jer sammen om oplevelsesgaven. I vil sammen have mulighed for at finde en gave til en dyrere pris, og så har i måske mulighed for at ramme noget, som modtageren af gaven har ønsket sig. En gave handler om at give noget, der glæder modtageren, og det kan en oplevelsesgave i høj grad være med til, da det er en helt særlig gave. Det er en gave, der er med til at skabe minder, og den giver forhåbentligt minder, der er værd at tænke tilbage på langt ud i fremtiden også.

Når man skal være flere sammen om en gave, giver det god mening at få styr på mange af de praktiske ting som for eksempel indkøb af gaven i lidt god tid, så man ikke står dagen før gaven skal gives. Det er også altid en god idé at få styr på det økonomiske, så der eventuelt er en, der er tovholder og sikre sig at alt spiller omkring gaven. Det kan være altid lige fra indkøb til indpakning og opkrævning af penge fra de personer, der er med til at give gaven. Det er rarest, at alt dette er klaret, når gaven skal gives, så i blot skal tænke over at glæde modtageren af oplevelsesgaven og sørge for at fejre personen, om end det så er et jubilæum, en fødselsdagsgave, julegave eller en helt fjerde type gave. Oplevelsesgaver kan nemlig give hele året, og hos de forretninger, vi har i vores oversigt, finder du et rigtig stort udvalg.

Oplevelsesgaver til den fartglade

Kender du en person, der er fartglad og fortjener en oplevelsesgave? Så er den gode nyhed, at der er rigtig mange oplevelsesgaver for personer med hang til biler og fart! Vi har nedenfor fundet nogle af de mest populære oplevelsesgaver, når det omhandler fart!

Testkør en Ferrari
Dette er en af de absolut mest populære oplevelsesgaver, når det kommer til biler og fart. Hvilken mand har ikke en drengedrøm om at sætte sig ind bag føresædet i lækker Ferrari 458 og få bilens V8-motor og mange hestekræfter at mærke? Det vil stort set alle mænd, og kender du en mand, der er glad for biler og fart, så er dette den ideelle oplevelsesgave til ham.

Ferrari er kendt for at være et af de absolut mest eksklusive bilmærker i hele verden, og at sætte sig ind i sådan en bil er en drøm for mange. Bilen kan køre mere end 300 kilometer i timen, og den går fra 0-100 på imponerende 3 sekunder, og prisen på danske plader er 4,8 millioner kroner. Derfor er den også et sjældent syn på de danske landeveje. Hele denne tur kommer til at foregå på de danske landeveje, hvor der virkelig er mulighed for at udfordre bilen.

Testkør en Lamborghini Gallardo
Lamborghini er et italiensk bilmærke, der oser af luksus og eksklusivitet. Ligesom at køre i en Ferrari, drømmer mange mænd også om at sætte sig ind i en lækker og hurtig Lamborghini. Dette er for alvor en af de biler, der kan vække opsigt på de danske landeveje. Denne bil har ikke færre end 560 hestekræfter og topfarten er vilde 325 kilometer i timen, og hvilken mand vil ikke gerne opleve det? Kender du en mand, der er glad for fart, så er dette en rigtig god oplevelsesgave.

På turen vil føreren blive ledsaget af en instruktør, der vil give gode råd om køreteknik og sørge for at føreren får det optimale ud af køreturen. Turen kommer til at foregå på de danske landevejer, hvor der i forvejen ikke er meget trafik, og det giver altså rig mulighed for at teste bilen og udfordre den. Dermed kommer køreturen heller ikke til at genere den almindelige trafik. Ved at give denne køretur som oplevelsesgave får føreren en køretur, som han eller hun aldrig vil glemme! Det er også muligt at give en køretur som co-driver.

Lignende oplevelser
Hvis du ikke ønsker at give en køretur i en Ferrari eller i en Lamborghini, kan du også give en køretur i en Lotus Elise eller i en Mclaren. Både på bane men også ude på en rigtig landevej. Det er ligeledes muligt at blive co-driver på sådan en tur. Dette er væsentligt billigere.

Racerkøre for en dag
Kender du en person, der drømmer om en fremtid som racerkører? Så er denne oplevelsesgave den perfekte gave. Her får modtageren af gaven nemlig mulighed for at få undervisning af en professionel instruktør, hvor han/hun får en grundig læring i teknik, bane, bilen og i sikkerheden. Dagen foregår i en vild VW Scirocco, en Peugeot Spider med en dansk Le Mans stjerne ved rettet. Når dagen er slut får deltagerne et diplom som et bevis på dagen. Kender du en person, der bare ikke kan få nok af fart og altid har haft en drøm om at blive racerkører? Så er denne oplevelsesgave perfekt!

Kør Formel 1

Kender du en person, der altid har haft en drøm om at blive racerkører og kunne få lov at sætte sig bag rettet i en F1-racer? Så skal du se denne oplevelsesgave! Det her er nemlig gaven for fartelskeren, der har benzin i blodet og bare ikke kan få nok af fart.

Hele dagen vil modtageren af gaven befinde sig på banens område, og der vil blive grundig oplæring i alle sving og kurver. Dermed bliver føreren bekendt med banen og vil bedre kunne køre den som en rigtig F1-kører. Første prøvetur foregår i en F3 racer, hvor føreren skal køre 2 x 8 omgange. Dette er en bil, der har samme teknik som en F1-racer, men som dog ikke er lige så hurtig. Dette er som træning, inden føreren skal ud i en rigtig F1-racerbil.

Kender du en person, der elsker Formel 1, så er denne oplevelsesgave noget helt ekstraordinært. Dagen afsluttes selvfølgelig med champagne på bedste Formel 1 manerer. Dette er dog en dyr gave til en værdi af 16.000 kroner. Som alternativ kunne en F1 simulator være en mulighed til 299 kroner. Det er også muligt at købe en oplevelsesgave, hvor man kan blive passager i en Formel 1 racer.

Kørekort til en kampvogn
En noget anderledes oplevelsesgave er denne, hvor deltageren en hel dag skal lære at køre i en kampvogn. Deltageren får med andre ord lov at prøve kræfter med en 9 meter lang russisk kampvogn, der vejer 41,5 tons. Føreren får samtidig lov at køre i den varierende og udfordrende terræn. En rigtig spændende gave. Denne tur kommer til at foregå en lille times tid fra Berlin i Tyskland.

Føreren får i 30 minutter mulighed for selv at styre vognen, og her kan der altså blive kørt godt igennem! En ekstra mulighed ved denne oplevelsesgave er at få mulighed for at smadre en bil totalt i kampvognen. Hvem har ikke altid drømt om dette? Kender du en person, der elsker fart og måske har en forkærlighed for militæret. Så er denne oplevelsesgave det perfekte valg. Det er også muligt at få en kampvognskørsel i Rusland.

Som du kan læse, så er mulighederne med oplevelsesgaver inden for fart enorme, og derfor er der altså rig mulighed for at finde et hav af gode gaver. Der findes også mange andre oplevelsesgaver, hvor er fart inkluderet. Dette foregår blandt andet i en båd, i fly eller på cykel. Mulighederne er mange, og derfor kan det være rigtig sjovt at kigge de forskellige oplevelser igennem. Inde på vores samarbejdspartneres hjemmeside kan du læse mere om de forskellige oplevelser, ligesom vi anbefaler at du tager fat i dem, hvis du har spørgsmål til nogle af de specifikke oplevelser. Rigtig god fornøjelse – vi håber at du finder en rigtig spændende gave!

Er der oplevelsesgaver for alle?

Der findes rigtig mange oplevelsesgaver, og derfor er det også muligt at finde en god oplevelse for enhver smag, ung som gammel. Der er rigtig mange oplevelsesgaver og ikke mindst forhandlere. Derfor har vi lavet denne hjemmeside, hvor vi samler alle de forskellige udbydere, og hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvor du finder de bedste oplevelsesgaver til alle.

Der findes nemlig rigtig mange gode oplevelsesgaver til både ældre og til børn, og uanset hvem du skal glæde, så kan du helt sikkert også finde en gave til den person, som du gerne vil glæde med en gave, uanset om det er til en person, der elsker action eller noget helt tredje.

Du spørger sikkert også dig selv, hvem der gerne vil have en oplevelsesgave. Oplevelsesgaver er blevet mere populære, og derfor er det også blevet mere almindeligt at modtage oplevelsesgaver, og derfor er det også flere og flere, der bliver glade for at få en oplevelsesgave. Dette skyldes, at det er nemt at finde en oplevelsesgaver, der går rent ind hos mange og matcher interesser. Det korte svar er, ja, der er et hav af oplevelsesgaver, og du kan uden tvivl også finde en til den person, som du skal forkæle.

Hvad koster en oplevelsesgave?

I og med at der er så mange forskellige oplevelsesgaver, så er der også gaver i mange forskellige prislag. Der er både de lidt billigere oplevelsesgaver til mellem 2-500 kroner, og så er der dem, der kommer derover. Prisen for hver oplevelse kan variere lidt afhængig af, hvilken udbyder, du vælger. Derfor anbefaler vi altid at sammenligne priser, så du er sikker på at finde oplevelsen til den rette pris.

I og med at der er så mange forskellige oplevelsesgaver, så kan du helt sikkert også finde en gave for lige præcis det beløb, som du har budgetteret med. En af de dyreste oplevelsesgaver, som du kan købe er en tur i rummet. Den koster 999.999 kroner. Det er ikke alle, der har råd til denne, men det er muligt at få andre gode oplevelser.

Kan jeg komme i kontakt med Jer?

Ja, det kan du sagtens. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har ris, ros eller andre former for spørgsmål. Vi er altid åbne over for at blive kontaktet. Du kan altid kontakte os gennem vores kontaktside, hvor du finder vores kontaktoplysninger. Vi bestræber os altid efter at besvare henvendelser inden for 24 timer på hverdage, og derfor kan du også forvente at få et svar meget hurtigt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål til enkelte oplevelsesgaver, så vil vi dog anbefale, at du tager kontakt til den pågældende udbyder, da de oft vil kunne svare dig meget bedre på dit spørgsmål omkring en bestemt oplevelse. Vores samarbejdspartnere sidder altid klar til at give dig en grundig besvarelse på din henvendelse. De kan somregel enten kontaktes via e-mail, telefon eller gennem en livechat, hvor du kan få hjælp med det samme.

Find oplevelser for 2 og personlige gaver