Konfirmationsgaver

Sorter efter kategori og find de bedste netbutikker at købe gaver i!

Mest populære

Oplevelser

Bolig og interiør

Alt i elektronik

Tøj & tilbehør

Oplevelser

Oplevelser

Oplevelser

Hus & have

Bolig & interiør

Isenkram

Bolig & interiør

Hus & have

Elektronik

Alt i elektronik

Alt i elektronik

Hvidevare

Gadgets

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Beauty & helse

Alt i beauty

Parfume

Legetøj & børnetøj

Alt til barnet

Tøj & legetøj

Børnetøj

Legetøj

Sport & fritid

Alt i sport

Bøger & hobby

Fitness & kosttilskud

Cykling

Garn & Hobby


Er du på jagt efter den helt perfekte konfirmationsgave? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på Gaveexperten.dk vi nemlig eksperter i konfirmationsgaver. Vi har samlet alle de bedste steder at købe at konfirmationsgaver i de mest populære kategorier for konfirmander. Du finder blandt andet de bedste webshops inden for teknik, fashion, sport, oplevelser med mere. Du kan trygt og roligt købe konfirmationsgaven via de netbutikker, vi har nævnt her på hjemmesiden. Vi hos Gaveexperten.dk samarbejder nemlig kun med valide webshops, der lever op til det, som du lover. Derfor kan du sikkert handle via de sider, vi har listet op her på hjemmesiden. Har du spørgsmål til nogle af de produkter eller oplevelser, som du finder interessante, så anbefaler vi, at du tager kontakt til den respektive netbutik.

konfirmationsgaverSådan vælger du den rigtige konfirmationsgave

Konfirmationen er en helt særlig dag, der både indeholde en tur i kirken samt en fest med masser af konfirmationsgaver. Det er en rigtig stor dag, som unge ser meget frem til og det betragtes af mange som et skridt nærmere det at blive voksen. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at man vælger en konfirmationsgave, der passer til konfirmanden, men hvordan gør man det, og hvor skal man finde inspiration henne? Det får du lidt hjælp til nedenfor.

Ønskeseddel
Stort set alle konfirmander, laver en ønskeseddel. Har du ikke fået det, så anbefaler vi, at du spørger konfirmanden om en ønskeseddel. Der er helt sikkert en masse gode ønsker på den, ligesom du der også er en masse inspiration at hente, hvis du gerne vil købe en konfirmationsgave uden om ønskelisten. Dette er klart en af de bedste ting, du kan gøre, hvis du mangler en gaveidé til konfirmanden.

Interesser
For at finde en konfirmationsgave, der betyder noget for konfirmanden, skal du tage hensyn til hans eller hendes interesser. Hvad interesserer vedkommende sig for, og hvad bruger han/hun meget tid på? Det er alfa omega, at du har dette med i dine overvejelser, så du kan finde den helt rette konfirmationsgave. Er du lidt i tvivl om interesser, er det altid en god idé at spørge andre familiemedlemmer.

Budget
Nu har du forhåbentligt fundet ud af, hvad du gerne vil give, og nu skal du fastlægge et budget til konfirmationsgaven. Hvis du har et nogenlunde konkret beløb, så vil du have lettere ved at finde en konfirmationsgave inden for budgettet. Stort set alle de webshops, vi har oplistet her på hjemmesiden, giver dig nemlig mulighed for at sortere på prisen.

Hvor skal jeg købe konfirmationsgaven?
Når du har besluttet dit budget for konfirmationsgaven, så er det tid til at finde et sted at købe den. Vi har her på Gaveexperten.dk gjort det nemt for dig at finde den rette konfirmationsgave ved at liste alle de bedste webshops op i forskellige kategorier. Du finder blandt andet webshops inden for teknik, fashion, fritid, oplevelser med mere.

Gaveidéer til ham og hende

Selvom du har modtaget en ønskeseddel fra konfirmanden samt styr på hans eller hendes interesser, så kan det alligevel være rart at få lidt inspiration og gaveidéer til konfirmationsgaven.

Det har vi her på Gaveexperten.dk stået for, og nedenfor finder du et par konkrete gaveidéer, som du kan have med i dine overvejelser, når du skal købe konfirmationsgaven til ham eller hende.

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er en lidt anderledes form for konfirmationsgave, da det består af en oplevelse og ikke et materielt objekt som for eksempel tøj, elektronik der er typiske konfirmationsgaver. Vil du give en lidt anderledes konfirmationsgave, er oplevelsesgaver en super idé.

Til ham – En tur i en superbil
Unge drenge elsker superbiler, og hvorfor ikke komme ud at være co-driver i en Ferrari eller Lamborghini. Det er en anderledes konfirmationsgave, og det er uden tvivl en dag, som han vil komme til at tænke tilbage på.

Til hende – Skønhedsbehandlinger
Hvorfor ikke forkæle en ung pige med wellness, massage eller en ansigtsbehandling. Efter en hård tid op til konfirmationen, kan det være tiltrængt med lidt afslapning, og her kommer wellness altså ind i billedet. Wellness er blevet enormt populært det seneste stykke tid, og derfor er det også en perfekt gaveidé til hende.

konfirmationsgaveMaterielle ting

Typisk vil du have fået en ønskeseddel fra konfirmanden med en masse gode ønsker, der er lige til at gå til. Kunne du dog alligevel godt bruge et par ekstra forslag til konfirmationsgaven, så læs med her.

Til ham – en computer
Det er typisk ved konfirmationen, at man får sin første computer, og det er noget, som enhver ung fyr drømmer om. En god solid bærbar behøver faktisk ikke at koste mere end 3-4000 kroner nu til dags. Går det over dit budget, kan i alternativt slå jer flere sammen om konfirmationsgaven.

Til hende – gavekort til tøj
Unge piger elsker tøj, og derfor er det den oplagte konfirmationsgave at give et gavekort til hendes favorit tøjbutik. Vi har ovenfor oplistet alle de bedste webshops med tøj til både drenge og piger, og hun elsker uden tvivl en af dem. Det gode ved et gavekort er, at du hun selv kan bruge det, og dermed finde det som lige præcis hun vil have.

Dette var et par konkrete idéer til konfirmationsgaver til ham eller hende. Vi håber, du kunne bruge dem.

Slå jer sammen om konfirmationsgaven

Konfirmationen er en helt særlig dag, og derfor er ønskerne også ofte lidt dyrere. Ønsker konfirmanden, du skal glæde med en gave, sig ting der koster mere, end hvad dit budget er til, så kan du med fordel slå dig sammen med andre om konfirmationsgaven. I vil her kunne være i stand til at købe en væsentlig dyrere gave (naturligvis afhængig af hvor mange i er), som måske endda står på konfirmandens ønskeseddel.

Det er dog her vigtigt, at i har helt styr på alt det praktiske i form af indkøb, betaling, indpakning og så videre. Et godt tip er at vælge en primusmotor til opgaven, der kan stå for, at det hele er klaret inden konfirmationen skal finde sted. Det er vigtigt, at der også er en person, der sørger for at tage i mod penge fra dem, der er med i gaven, så der ikke opstår uenigheder omkring, hvem der har betalt, og hvem der ikke har. Er der styr på det hele, kan det blive rigtig godt i og med, at man er i stand til at investere i en noget dyrere gave.

Spar tid og penge – bestil gaven online

Der kan være mange gode fordele ved at bestille konfirmationsgaver online. Først og fremmest så kan der være penge at spare ved at handle online. Dette er oftest konfirmationsgaver i kategorierne fashion, teknik, sport og lignende. Dette skyldes, at netbutikkerne ikke har samme udgifter og driftsomkostninger ved at drive en fysisk butik. Derfor kan der godt være penge at spare ved at købe konfirmationsgaven online.

Ud over at der kan være penge at spare, så kan du faktisk også spare meget tid ved at købe dine gaver online. Du skal nemlig ikke bruge tid på at gå rundt i forskellige fysiske butikker. Du kan sidder derhjemme foran din computer og researche udvalget på de forskellige webshops inden for de kategorier, du søger en gave i. Er du i tvivl omkring, hvilke webshops du skal kigge på? Vi har her på Gaveexperten.dk samlet alle de bedste webshops i forskellige kategorier. Alt arbejdet med at finde netbutikkerne er dermed lavet, og du kan blot finde den rette kategori og de rette netbutikker. Der kan også være tid at spare i og med, at konfirmationsgaven bliver leveret hjem til din bopæl.

Større udvalg
Der er et noget større udvalg af mange varer online, og det kan tilmed være markant nemmere at overskue i og med, at du kan hoppe fra et vindue til et andet på din computer. Du skal altså ikke gå rundt mellem flere butikker for at tage billeder og noterer priser på konfirmationsgaver. Her kan du nemlig have det hele åbent samtidig og der med holde et godt overblik.

Hvad er konfirmation?

Konfirmationen er en fast tradition hos stort set alle familier. Men af den årsag er det ikke helt alle, der ved, hvad en konfirmation af. Det kan du blive klogere på her.

Konfirmationen er et ritual, der foregår i kirken. Det er med til at markere overgangen fra at være barn til at blive ung. Konfirmationen betyder helt kogt ned, at Gud genbekræfter løftet om at være med konfirmanden. Det var det samme løfte, som han gav til dig til din dåb. Er man blevet døbt, så kan man med konfirmationen sige, at man får lov til at tage stilling til din egen dåb. Til konfirmationen skal man som konfirmand sige “ja”, og det ja betyder, at man siger ja til den kristne tro samt til at blive velsignet.

Ja fra Gud

Hvordan bekræftes dåben? Mange konfirmander er i tvivl om, hvor vidt de egnede til at konfirmerede, fordi de måske ikke er så troende, som de tror man skal være for at blive konfirmeret. Konfirmationen handler dog om lidt andet. Nemlig om at gud bekræfter det, som han lovede ved dåben. Man kan altså sige, at det er et tegn på, at gud fortsat vil være med konfirmanden, når han/hun tager hul på sit ungdomsliv.Til konfirmationen findes der som udgangspunkt 3 ritualer. Der er 2, hvor konfirmanden kan vælge at sige ja, og så er der også mulighed for, at der ikke kan blive stillet nogle spørgsmål. Dette har konfirmanden ikke selv noget med at gøre, det er nemlig præsten, der bestemmer hvilket ritual, der skal bruges til den pågældende konfirmation. Ved konfirmationen siger man ikke noget om, hvor meget eller hvor lidt, man tror på Kristendommen og Gud. Man tager i mod velsignelse, og man siger ja til, at Gud stadig er med en. Dig og Gud siger altså Ja til hinanden en gang til.

Efter konfirmationen i kirken vil der typisk være fest med masser af konfirmationsgaver, hvor familien og eventuelt venner er inviteret. Konfirmanden modtager gaver, og der bliver holdt taler. Den førstkommende mandag efter konfirmationen, har konfirmanden fri for skole for at holde blå mandag. Her tager konfirmanden typisk ud at oplever noget med sine venner eller på shopping for at bruge nogle af sine konfirmationspenge.

Find også gode morgengaver og gaver! Du kan naturligvis også blive i kategorien og finde Konfirmationsgaver til ham.