Julegaver til mænd

Sorter efter kategori og find de bedste netbutikker at købe gaver i!

Mest populære

Oplevelser

Bolig og interiør

Alt i elektronik

Tøj & tilbehør

Oplevelser

Oplevelser

Oplevelser

Hus & have

Bolig & interiør

Isenkram

Bolig & interiør

Hus & have

Elektronik

Alt i elektronik

Alt i elektronik

Hvidevare

Gadgets

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Beauty & helse

Alt i beauty

Parfume

Legetøj & børnetøj

Alt til barnet

Tøj & legetøj

Børnetøj

Legetøj

Sport & fritid

Alt i sport

Bøger & hobby

Fitness & kosttilskud

Cykling

Garn & Hobby


Hvis det var sommer, havde det jo været nemt nok. Så kunne julegaven til mænd have været klaret med blot, at give ham en grill eller en form for løbeudstyr eller noget til haven. Så nemt skal det ikke være, og derfor kan det være svært, at finde den helt rigtige julegave til mænd.

 Derfor skal vi inddele dem i grupper, når vi skal finde den perfekte julegave til mænd

Det er oplagt, at inddele dem i kategorier, hvor man finder ud af hvilken mand, det er vi forsøger at finde en julegave til. Derfor kan man kigge på interesser, og det er egentlig det vi skal gøre for at finde julegaven. Vi har valgt, at kigge på alder i stedet for at kigge direkte på interesser. Grunden til dette, er simpelthen at de to ofte følger med hinanden. Så lad os så komme igang!

Manden på 20-40 år

Mænd på 20-40 er nok de sværeste at finde en julegave til. De har tit med at skifte fritids interesse, og derfor skal vi finde ud af, hvad de går og roder med for tiden. Det vil sige, at du inden du skal ud og finde julegaven, lige bliver nødt til at spørge, hvad de interesserer sig for fortiden, og om de har nogle ønsker. Når du skal spørger om de har nogle ønsker, er det selvfølgelig forudsat, at de IKKE har givet dig en ønskeliste.

Oplagte gaver

Det er ofte samme kategorier inde for gaver, som man kigger i når man skal finde gaver til manden på 20-40 år. Det er nemlig elektronik, som har vist sig, at være den helt store vinder. Man vil nok sige, at det er ret indlysende, og det er det måske også. Tit og ofte vil du måske give det seneste nye inden for elektronik, og det er derfor næsten altid, noget som de kan bruge. Det er altid godt at give noget folk kan bruge, ikke? En anden kategori som virker spændende for mænd i denne aldersgruppe er oplevelser. Det negative ved at give oplevelser julegave til manden, er simpelthen at oplevelserne typisk finder sted om forår/sommeren netop fordi, det er fedest at hoppe i faldskærm i varmt vejr. Men frygt ej, der er stadig en masse oplevelsesgaver som du kan give til ham. Det kunne være en tur på en bar for at smage på øl sammen med vennerne. Vær kreativ!

Julegaven til mænd på 40-60 år

Julegave til mænd på 40-60 er i følge Gaveexperten.dk nok de nemmeste af slagsen. Det er der, hvor konen begynder at finde ud af, hvad der mangler til huset, og derfor er der altid styr på en ønskeliste. En ønskeliste som er spækket med alternativer og steder, du kan købe den vase “de” ønsker sig. Hvis det ikke er tilfældet, skal vi jo have en backup plan. Der kan det være oplagt, at kigge på hvilke interesser han altid har haft. Det er formentlig ikke noget som ændrer sig lige foreløbig.

Oplagte julegaver til manden på 40-60 år

På Gaveexperten.dk oplever vi i stigende grad, at julegave indkøb til mænd i denne aldersgruppe falder på sport. Når det er sagt, er det selvfølgelig sports udstyr og gadgets. For mænd i denne aldersgruppe er det typisk mærket, som betyder noget. Det må gerne være mærkevare og kvalitet. Derfor er det oplagt, for ham at ønske sig det i julegave. Det kan typisk være dyre ting som Garmin eller Applewatch, som de ønsker sig. Derfor kan det være oplagt for jer, som familie at slå jer sammen om julegaven til manden. Hvis du ikke vil købe gaver i sport og gadget, kan du vælge tøj og mode. Det betyder tit noget for mændene i denne aldersgruppe, at de er vel klædt. En pæn skjorte i hans yndlingsmærke, går du aldrig galt med!

julegaver-til-mændJulegaverne til manden på 60-80+ år

Når vi snakker julegaver til manden på 60-80+ år, er det klart, at du skal tænke ekstra godt over hvad du køber.Afhængigt af din alder, er det ikke noget, som du måske typisk forbinder med julegaver. For mennesker på denne alder, kan det typisk være sociale ting, som er det der tæller. Materialistiske ting er typisk ikke hvad de ønsker sig allermest og for dem handler julen egentlig bare om, at være sammen med familien.

Oplagt valg… Oplevelsesgaver med børnebørnene

En oplevelsesgave med børnebørnene vil du helt sikkert aldrig gå galt i byen med. Det behøver ikke engang at være særlig dyrt, og en simpel ting som at tage i Zoologisk have, er tit mere end rigeligt når det gælder julegaven til den ældre generation af mænd. Hvis du insisterer på, at ikke at give oplevelses gaver til manden, kan du også købe værktøj. Værktøj til skuret som han lige går og mangler, og som vil kunne hjælpe ham, måske i forbindelse med, at han bliver ældre og kroppen ikke kan hvad den plejede at kunne.

Find også julegaver og julegaver til teenager!