Indflyttergaver

Sorter efter kategori og find de bedste netbutikker at købe gaver i!

Mest populære

Oplevelser

Bolig og interiør

Alt i elektronik

Tøj & tilbehør

Oplevelser

Oplevelser

Oplevelser

Hus & have

Bolig & interiør

Isenkram

Bolig & interiør

Hus & have

Elektronik

Alt i elektronik

Alt i elektronik

Hvidevare

Gadgets

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Beauty & helse

Alt i beauty

Parfume

Legetøj & børnetøj

Alt til barnet

Tøj & legetøj

Børnetøj

Legetøj

Sport & fritid

Alt i sport

Bøger & hobby

Fitness & kosttilskud

Cykling

Garn & Hobby

Det kan være svært at finde den perfekte indflyttergave. Der er mange ting at vælge imellem, og ofte er det meget forskellige hvad indflytteren ønsker sig i gave. Der er det vigtigt at få en god indflyttergave ide, og det afhænger naturligvis også på, om det er en indflyttergave til ham, indflyttergave til hende eller en indflyttergave til par. Som ofte er en indflyttergave typisk noget til hjemmet, og lad os gå i dybere detaljer med netop dette.

Indflyttergaver til hjemmet

Når du skal finde en indflyttergave til hjemmet, er det klart du skal tænke over, hvilken form for indretning personen kører. Er det for eksempel en indflyttergave til mand, er det ikke sikkert, at det er den nye Kähler vase, du skal give ham. Måske er det, og måske er det ikke. Hvis du ikke har nogen som helst anelse om, hvilken stil han kører i hjemmet, må du enten spørger ham, eller nogen som ved mere om ham, end du gør. Er det derimod en indflyttergave til veninde, så kan det sagtens være, at en Kähler vase ville falde i god jord. Det skal du gøre op med dig selv, og eventuelt de andre, som du har slået dig sammen med.

indflyttergaverIndflyttergave til ham

En indflytter gave til ham, vil typisk være noget service altså bestik, glas og tallerkener og så videre. Det er fordi at mænd som ofte ikke er dem, som tænker længere frem end dagen efter. Altså har de næsten med garanti ikke tænkt over, at samle alle disse praktiske ting sammen, inden de flyttede afsted. Det kan naturligvis være svært at lige vide, hvad han har og hvad han ikke har, derfor er det næsten obligatorisk med en ønskeliste, når du skal finde en indflyttergave til ham.

Indflyttergave til hende

Når du derimod skal finde en indflyttergave til hende, kan det være helt anerledes. Piger/kvinder har måske typisk mere styr på de ting, som de skal bruge i forbindelse med indflytningen. De interesserer sig også typisk mere for det, men det er en helt anden sag. Dette skal du udnytte til din fordel. Nu har du nemlig muligheden for ikke at give kedelige gaver, som service også så videre, men at give hende noget, som hun rent faktisk vil blive helt vildt glad for. Nye sofapuder, et nyt lækkert tæppe eller noget helt tredje. Som regel er det som tommelfinger regel altid vigtigt, at når du skal give hende en indflyttergave, at give hende noget til hjemmet.

Hvidevarer

Tit og ofte når folk flytter hjemmefra, har de ikke de mest basale hårde hvidevarer. Dette kan irriterende dem lidt, og hvis du/i virkelig vil give dem en god start på livet i egen bolig, så er hårde hvidevarer altid en sikker vinder. Det kan dog være en meget dyr gave at give, og derfor er det anbefalet at i slår jer sammen. På denne måde har i altså mulighed for, at give en større gave, uden at overskride jeres indflytningsgave budget.