Gavekort

Sorter efter kategori og find de bedste netbutikker at købe gavekort i!

Mest populære

Oplevelser

Bolig & interiør

Alt i elektronik

Tøj & tilbehør

Alt i beauty

Alt til barnet

Oplevelser

Oplevelser

Oplevelser

Hus & have

Bolig & interiør

Bolig & interiør

Hus & have

Elektronik

Alt i elektronik

Hvidevarer

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Beauty & helse

Alt i beauty

Legetøj & børnetøj

Alt til barnet

Tøj & legetøj

Sport & fritid

Alt i sport

Bøger & hobby

Fitness & kosttilskud

Køb gavekort her

På Gaveexperten.dk finder du et bredt udvalg af gavekort. De 4 internet shops, som vi har udvalgt har nemlig et kæmpe udvalg af gavekort til sammen. Med gavekort i alle afskygninger, kan du umuligt gå galt i byen med disse 4 gavekort forhandlere. Så næsten ligegyldigt hvilket gavekort du søger, vil du være i stand til at finde det, på en af de udvalgte sider.

Derfor er gavekort en god gave

Rigtigt mange mennesker foretrækker at få penge eller et gavekort. Det er helt naturligt, da de så selv kan bestemme hvad de vil købe for den værdi de har fået. Det kan vi sagtens forstå og derfor er det også oplagt, at give et gavekort. Der bestemmer du forholdvist meget som gave-giver, og man kan måske føle at det er lidt mere okay, end at give penge. Derudover er der faktisk utroligt mange mennesker, som elsker at få gavekort. Man føler altså virkelig at man har fået en gave fra en person man holder af.

gavekortHvad kan man få gavekort til?

Man kan få gavekort til stort set alt. Det er kun fantasien der sætter grænser. Hvis du trykker dig ind på en af de 4 webshops, vi har samlet, kan du nemt få et stort overblik over de gavekort, der egentlig er på markedet. Med de 4 webshops vi har som samarbejdspartnere, har vi samlet langt de fleste gavekort, som er populære at give, i forbindelse med at overraske folk med et gavekort.

  • Oplevelses gavekort

En af de absolut mest populære gavekort at give, er et oplevelses gavekort. Det er altså super nemt, at give et gavekort til en oplevelse. Vi tror at grunden til dette er, at modtageren selv kan bestemme hvornår oplevelsen skal indfries. Det ville altså ikke fungere særlig godt, at planlægge på forhånd. På den måde ville modtageren jo nemt gennemskue, at der var noget på færre. Hvis man giver et gavekort til en oplevelse, er det altså muligt at undgå denne situation.

  • Andre former for gavekort

Langt de fleste fysiske butikker tilbyder at sælge gavekort. Derfor er det desværre ikke muligt på Gaveexperten.dk, at finde et gavekort til en reel fysiske butik, da det mest er fysiske butikker som tilbyder dette. Hvis du ved, at personen har en yndlings butik nede i byen, er det til gengæld en fremragende gave. Hvis du ikke ved, hvilken butik det skulle være, så kan du passende finde et af de mange gavekort, som vores samarbejdspartnere tilbyder.

Er det fesent at give et gavekort?

På samme måde som folk kan tænke, at det er fesent at give penge, er der også en del som mener, at det kan være fesent at give et gavekort. Dette mener vi her på Gaveexperten.dk på ingen måde er rigtigt. Hvis du for eksempel har en person, som ikke rigtigt ønsker sig noget, kan det være meget oplagt at give et gavekort. Derfor er det helt okay. Det er tit og ofte, hvis man ikke får noget konkret ønske fra en person, at man kan blive opgivende. Det kan man løse ved at give et gavekort. Du skal nu ikke lede efter en konkret gave, men kun en butik, og derefter skal du bare finde ud af hvor stort et beløb, du har lyst til at give for.

gavekortHvordan er det med retur på gavekort?

Det er desværre ikke muligt for personen, at få byttet gavekortet til penge. Det gælder som en form for til-gode-bevis. Derfor er personen altså tvunget til at vælge en vare, fra den gældende butik. Derfor er det vigtigt, at du tænker dig godt om, i forhold til hvilken butik, du køber gavekortet til personen. Hvis du er i tvivl om hvilken butik som kunne være relevant for personen, er det bedre at du spørger en af personens tætteste venner/familie. Hvis der bliver sat 500 kr på gavekortet og personen kun kan finde noget til 250 kr, vil han/hun altså have 250 til gode i den gældende internet shop/butik.

Hvor længe har man til at bruge det?

Normalt har man alt imellem 2-5 år. Derfor er det altså også på en måde en ret sikker gave at give, for chancen for at de kan finde noget i den periode, er altså ret stor. Som sagt er det kun normalt 2-5 år, så du skal lige være opmærksom. Husk at hvis butikken lukker, vil der ikke være noget at gøre. Så vær lige opmærksom på dette.

Print selv gavekort

Når man køber et gavekort på internettet har man muligheden for at printe det selv. På den måde kan man altså købe en gave på internettet, og give den den samme dag. Det er da ret revolutionerende hvad?  De fleste af vores samarbejdspartnere tilbyder print selv, lige et man har købt gavekortet. De tilbyder også, at de sender det i en flot indpakning. Det er op til dig, og er for det meste afhængigt af, hvor hurtigt du skal bruge det.

Det gode ved at printe selv, er at du har muligheden for at gøre gavekortet ekstremt personligt. Du kan blandt andet printe et sjovt eller sødt billede ud af personen, sådan at man kan se, at gavekortet virkelig er til ham/hende. Derudover viser det, at du har tænkt på ham/hende, da du købe gavekortet, og chancen for at de vil tænke tilbage på dig, når de køber gaven og får en varer, er betydeligt større. Prøv dette – faktisk har det vist sig at have ganske glimrende succes.

Når du har givet gavekortet

Når du har givet gavekortet til en person, kan det være oplagt at spørger ind til, hvad pengene skal bruges på. På den måde viser du også lidt interesse, og hvis du er oprigtigt interesseret, så skal du da slet ikke holde dig tilbage. Det er naturligvis kun, hvis du ved, at gavekortet ikke skal bruges på noget mere personligt. Derfor kan det være relevant at tage hver enkelt situation op til overvejelse. Hvis du har givet et oplevelsesgavekort eller noget i den stil, så kan det også være at stemningen er til, at du faktisk selv skal med. Prøv så at opmuntre personen, så de bliver ekstra glade for at i skal afsted sammen, og kom med gode idéer til, hvad i skal lave!

Hvis du er klar på oplevelsen, er han/hun helt sikkert også det! Har i ingen planer for turen, er det da bare med at komme i gang med at planlægge!

Find gavekortet online

Det er rigtig nemt at købe gavekort online. Det har faktisk aldrig været nemmere. Vi har nemlig her hos Gaveexperten.dk samlet en masse gode steder at købe gavekort online. Dette har vi gjort i en nem og overskuelig oversigt, hvor du får nogle af de bedste netbutikker i en let og overskuelig oversigt. Dette har vi gjort, fordi der er en masse fordele forbundet med at købe online gavekort. Først og fremmest er der en masse tid at spare, og det kan være meget værdifuldt for mange af os, fordi vi lever i en meget travlt hverdag, hvor der både skal være tid til arbejde, skole og måske endda børn. Når du bestiller dit gavekort online, kan du dermed bestille det, lige når det passer ind i din hverdag og så kan du tilmed printe det ud eller få det sendt direkte hjem til dig. Det er da nemt! Spar tid og køb gavekortet online allerede i dag!