18 års fødselsdagsgaver

Sorter efter kategori og find de bedste netbutikker at købe gaver i!

Mest populære

Oplevelser

Bolig og interiør

Alt i elektronik

Tøj & tilbehør

Oplevelser

Oplevelser

Oplevelser

Hus & have

Bolig & interiør

Isenkram

Bolig & interiør

Hus & have

Elektronik

Alt i elektronik

Alt i elektronik

Hvidevare

Gadgets

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Beauty & helse

Alt i beauty

Parfume

Legetøj & børnetøj

Alt til barnet

Tøj & legetøj

Børnetøj

Legetøj

Sport & fritid

Alt i sport

Bøger & hobby

Fitness & kosttilskud

Cykling

Garn & Hobby


På Gaveexperten.dk kender vi vigtigheden af en god fødselsdagsgave, og ikke mindst 18 års gaven. Det er den fødselsdagsgave som er virkelig vigtigt. Det er typisk en ret stor gave man giver som familie eller ven. Det er en gave som på mange måder synes, at have som formål, at hjælpe personen ind i voksen livet. Derfor er det sjældent, at man blot får tøj eller skønheds produkter, da mange som sagt synes, at en 18 års gave skal have noget mere substans. Derfor bliver det ofte betegnet som flyt hjemmefra gaven.

Gør lidt ekstra ud af 18 års gaven

Hvad end du beslutter dig for at købe en flyt hjemmefra gave eller ej, er det super vigtigt, at du gør noget ekstra ud af gaven. Som sagt er det typisk en større fødselsdagsgave, og derfor forventes der også lidt, at man kommer med en super god 18 års fødselsdagsgave. Den måde du kan gøre lidt ekstra ud af det er, ikke blot at komme med det de ønsker sig. Det kan du sagtens, men du skal også komme med noget ekstra. Typisk kommer man med et fødselsdags kort, som giver mening for dem at gemme. Det kan for eksempel være hvor du beskriver dine følelser til personen, og fortæller at du ønsker dem alt held og lykke i voksen livet. Derudover kan du måske give noget, som de ikke troede de ønskede sig. Det behøver ikke at være dyrt, og kan være noget så simpelt, som et form for emblem, som de kan gemme og have med sig i svære tider.

18 års fødselsdagen er en kæmpe fest

18-års-fødselsdagsgaverSom mange nok ved, er det ikke kun 18 års fødselsdagsgaver som hører sig til på en 18 års fødselsdag. Det er også en stor fest for venner og familie. Derfor er det vigtigt, at du husker på hvilken relation til fødselaren du har. Er du familie medlem kan du måske tillade dig at give de lidt mere “kedelige” gaver. Det vil sige flytte hjemmefra gaverne, hvis altså personen har planer om at flytte hjemmefra. Du kan også være med til at sponsorere penge til vedkommendes rejse eller andre ting, som er i planerne for den givne person. Det er klart at du som ven af den 18 årige har lidt mere en pligt, til at give nogle federe gaver. Det kunne være tøj eller en lille oplevelsesgave. Det afhænger meget af, hvor mange penge du selv har, at brænde af på 18 års fødeselsdagsgaven. Det afhænger typisk også af, hvor tæt på personen du er. De tætteste venner vil typisk blive inviteret til mad, og derfra kan du gå ud fra, at du tilhører den “tætte” venne gruppe, og du bør måske gøre lidt mere ud af din gave med kort og andet. Hvis du kun bliver inviteret til festen, er chancen for, at du slipper afsted med en lidt billigere gave langt større. Det kan være noget alkohol eller et billigt item til garderoben. Det er helt op til dig!

Inspiration til fødselsdagsgaven til den 18 årige

Hvis du stadig mangler konkret inspiration til gaven, skal du læse med nedenfor. Der er som sagt en del ting, som passer godt ind på en 18 års fødselsdag som gave. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give personen skal du læse med nedenfor.

Gavekort og penge er den oplagte 18 års gave

Gavekort kan man altid bruge. Det kan enten være til bolig webshops eller til tøj osv. Oplevelsesgaver er også en stor succes som en 18 års gave. Det er fordi, man typisk vil give personen en god start på de voksne år. Hvad er en bedre start på voksen livet end en god oplevelse? Det kan være en tur i personens yndlings bil. Dette henvender sig nok mest til drenge, hvor et lækkert spa- eller kroophold vil være mere oplagt til en pige.

Penge er oplagte fordi at man typisk er i en svær situation som 18 årig. Man ved ikke helt hvad man vil, og penge kan man altid bruge. Måske overvejer personen en længere rejse, og der vil penge naturligvis være virkeligt nyttige. En rejse kan nemlig være rigtig dyr, og penge er måske ikke altid det, man har flest af som 18 årig. Derfor er typisk meget værdsat som en 18 års fødselsdagsgave.

Find mere inspiration på internet shopsne

Vi har samlet de mest oplagte webshops i vores feed overfor. Gå op og tjek det ud. Der er webshops, som er relevante i forhold til 18 års gaven. Det er de fordi de har tendens til at fokuserer på unge mennesker og deres interesser.