Gode råd til at lave ønskelister

Vi skriver i dag den 29/8 2016. Det betyder, at om vi vil det eller ej, allerede er overhalvejs til jul. Derfor er det oplagt allerede nu, at finder potentielle ting, til din ønskeliste år 2016. Det kan være svært at strikke den helt perfekte ønskeliste sammen, men vi har forsøgt at samle de bedste fifs, vi har til at lave den helt perfekte ønskeliste.

Hvad er hot lige nu?

Når du skal lave en ønskeliste, er det ret vigtigt, at du tænker over hvilken tilgængelighed varen har. Det kan derfor være relevant at kigge på, om det item du ønsker dig er hot lige nu. Hvis det er dette, er det formentlig let tilgængeligt. Det betyder, at chancen for at du får netop det, du ønsker dig, er væsentligt større. Det betyder også, at dem som skal købe en gave til dig, ikke skal lede efter en gaven i alt for lang tid, og de kan komme videre med deres julegavekøb på et tidspunkt. Hvis du har et item, som er svært tilgængeligt, bør du gøre venner og familie den tjeneste, at skrive hvor de kan anskaffe sig netop det item, som du ønsker dig.

Hvad interesserer du dig for?

Derudover det naturligvis vigtigt, at du ønsker dig noget, som du interesserer dig for. Der findes ikke noget værre, end at få noget i gave, som man faktisk slet ikke ønsker sig, eller har tænkt sig at bruge. Hvor glad var du lige sidste gang, du fik et par sokker? Ikke særlig glad – Gør derfor dig selv den tjeneste, kun at skrive ting på listen, som du rent faktisk ønsker dig. En god idé i denne forbindelse kunne også være, at ønske sig ting i alle forskellige prisklasser. Du må gerne sætte baren lidt for højt, måske er der nogle, som synes du har gjort dig fortjent til at modtage en gave, som er lidt dyrere end de normalt ville have givet. Der skal selvfølgelig også være gaver, som ikke er alt for dyre. På den måde kan alle være med, og du slipper for, at de selv finder på noget at give dig, som passer til deres prisklasse. Det kunne være et par sokker. Det vil vi helst ikke, så lad os give alle en chance.

Tænk over at ønske dig flere forskellige ting

Sidst men ikke mindst er det altid godt at have en bred ønskeliste. På den måde mindsker du chancen for, at du får det samme af flere forskellige personer. Juletiden er yderst stressende tid, så derfor kan man ikke altid forvente, at folk snakker sammen. Derfor skal din ønskeliste indeholde mange forskellige ting, så der er meget forskelligt at tage fra. Hvis du ved, hvor man kan købe tingene, så skriv et link til stedet man kan købe det givne item.

Er det okay at give et gavekort?

gavekort

Der er desværre mange mennesker, som ikke ser sig selv helt tilfredse, når de skal give et gavekort. Det er super synd, da det faktisk er en gave, som rigtigt mange mennesker holder af at få, og den bliver typisk værdsat rigtig meget. Derudover er det også en gave, som er nem for dig at købe. Hvad er bedre end en gave som er nem at købe, men som også bliver værdsat på lige fod med alle andre gaver?

Historien bag gavekortet

Gavekortet er noget som butikkerne selv har udviklet hen af vejen. Grunden til dette var nemlig, at de havde mange kunder, som kom for at købe gaver. De vidste bare ikke hvilken vare, dem de skulle gaven til, aller helst ville have. De vidste blot, at de ville have noget i butikken. Derfor blev gavekortet opfundet. Nu havde man nemlig en måde at give en gave fra butikken på, uden at fastsætte sig en bestemt vare. Desuden lyder det sig også desværre at op imod 10% ikke benytter sig af de gavekort, som de modtager.

Derfor er det ikke pinligt at give gavekort

Netop fordi det er lidt et tabu blandt mange danskere at give penge i gave, er det også blevet netop dette, at give et gavekort. Det er synd, for det er faktisk en god gave. Det er nemlig 100% bedre at give personen noget, som de rent faktisk kan bruge, end bare at købe den første og den bedste trøje. Derfor anbefaler vi dig, at du køber et gavekort i stedet for blot, at købe noget tilfældigt i hans/hendes yndlings butik.

Hvis du ikke har lyst til at give et gavekort, anbefaler vi dig, at du kigger rundt på vores site. Her kan du finde gave inspiration til alle typer mennesker, og det er nemt at navigere rundt. Vi håber, du vil benytte dig af vores service.