Barselsgaver til far

Sorter efter kategori og find de bedste netbutikker at købe gaver i!

Mest populære

Oplevelser

Bolig og interiør

Alt i elektronik

Tøj & tilbehør

Oplevelser

Oplevelser

Oplevelser

Hus & have

Bolig & interiør

Isenkram

Bolig & interiør

Hus & have

Elektronik

Alt i elektronik

Alt i elektronik

Hvidevare

Gadgets

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Beauty & helse

Alt i beauty

Parfume

Legetøj & børnetøj

Alt til barnet

Tøj & legetøj

Børnetøj

Legetøj

Sport & fritid

Alt i sport

Bøger & hobby

Fitness & kosttilskud

Cykling

Garn & Hobby

Man giver barselsgaver til far, for at vise at man værdsætter det arbejde han gjort for både sin kone og sit nye barn. Man giver også barselsgaver til far for at ønske ham tillykke med sit nye barn. Det er klart, at der er visse ting, som er meget oplagte at give som barselsgave til mand, i forhold til at hvis det var en kvinde. Det er naturligvis det samme man fejre, men manden har nok brug for en lidt anerledes gave. Lad os kigge på det!

Den oplagte barselsgave til faderen

En af de barselsgaver som bliver givet mest til faderen, er uden tvivl oplevelsesgaver. Det er oplevelsesgaver som ølsmagning med vennerne eller en tur i go’ carts. De kan også være en oplevelsesgave i form af kroophold sammen med den nybagte mor. Man giver det til manden, så han har muligheden for at invitere hende ud. Det ville være passende at give i barselsgave til far, hvis man fornemmer at forholdet har været under pres i graviditets perioden.

barselsgaver til farDet kan også være oplagt at give faderen en gave, som han vil kunne bruge sammen med barnet, når det er blevet lidt større. Det kunne for eksempel være fodbold mål, det kunne også være en trampolin eller andet. Generelt ting som er med til at øge barnets (og farens) aktivitets niveau er aldrig en dårlig barselsgave til far. Det er klart, at det er oplagt at give ting, som opfordrer til aktivitet til faderen. Det er som oftest far man forbinder med sport og fitness, og derfor er det også en barselsgave til mand, som disse produkter går ind under.

Barselsgave fra mor til far

En klassisk ting i mellem par, er at give hinanden barselsgaver. Det er med til at styrke forholdet, og på en måde sig tak for kampen. Det giver rigtig god mening, og det er som sagt en rigtig god måde, at vise at man sætter pris for det som ens partner har gjort for en i denne hårde periode af ens liv. En typisk barselsgave fra mor til far, vil være en form for oplevelsesgave eller gadgets. Det er oplagt at give en form for gadgets, da det typisk er en sjov gave, og det typisk er en gave som mænd elsker. De elsker elektronik og sjove sager, og derfor er en barselsgave til far ingen undtagelse. Hvis du oven i købet finder en gadgets som faderen vil kunne bruge sammen med sit nye barn, er det jo bare et kæmpe plus. Derudover er det ikke dumt at give en barselsgave til ham, som han selv kan få glæde af. Som sagt hvis du kan finde den gyldne kombination af disse to ting, er det en absolut perfekt barselsgave til far.

Hvad skal en barselsgave til ham koste?

En barselsgave til ham behøver ikke at være dyr. Er det den anden vej rundt, er det som regel en anden sag. Det giver god mening, da det jo nok ikke kan diskuteres hvorvidt at kvinden har haft de hårdeste ni måneder. Når det så er sagt, har det heller ikke været nemt for manden, og han har med garanti lagt øre til en hel del. Det skal han da belønnes for, det er da klart. Som sagt behøver gaven altså ikke at være særlig dyr, og afhængigt af dit budget vil en normal barselsgave til far måske koste omkring 200-300 kr. Det behøver ikke at være mere end det. Hvis du ikke føler for at give så mange penge, er en flaske vin som regel mere end velset hos langt de fleste mænd. Husk dog at købe noget han kan lide, det er klart. Det kommer også meget an på hvad din relation til faderen er. Hvis du er moderen, er det også klart at du spenderer lidt flere penge i en barselsgave (hvis han har været sød) end en ven eller bekendt, som blot ønsker at ønske tillykke måske i forbindelse med arbejdet.