Adventsgaver

Sorter efter kategori og find de bedste netbutikker at købe gaver i!

Mest populære

Oplevelser

Bolig og interiør

Alt i elektronik

Tøj & tilbehør

Oplevelser

Oplevelser

Oplevelser

Hus & have

Bolig & interiør

Isenkram

Bolig & interiør

Hus & have

Elektronik

Alt i elektronik

Alt i elektronik

Hvidevare

Gadgets

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Tøj & tilbehør

Beauty & helse

Alt i beauty

Parfume

Legetøj & børnetøj

Alt til barnet

Tøj & legetøj

Børnetøj

Legetøj

Sport & fritid

Alt i sport

Bøger & hobby

Fitness & kosttilskud

Cykling

Garn & Hobby


Find adventsgaven hos Gaveexperten.dk

Rigtigt mange danskere giver hvert år adventsgaver til deres nærmeste. Når man skal finde på en ny gave hver søndag, kan det være svært at finde den perfekte hver gang. Det vil vi gerne hjælpe dig med! Derfor har vi som sagt samlet en masse kategorier af gaveshops, som vi mener kan hjælpe dig med, at finde den rigtige adventsgave.

Hvem er adventsgaven til?

Vi har sagt det før, og vi siger det gerne igen. Den absolut vigtigste faktorer, hvem er den til. Når det er sagt mener vi ikke blot, om det er en Adventsgave til ham eller en Adventsgave til hende. Det er selvfølgelig ret væsentligt også, men hvilken personlighed har vi med at gøre? Elsker han sport? Hvad ville være federe end et par nye løbesko, på en dejlig søndag i advent? Elsker hun smykker? Hvad ville være mere fedt end at få en ring på en fantastisk søndag i advent?

Måden at gøre det på

Der er mange måder at gøre det på, og det er forskelligt hvor meget folk vil give. Vi anbefaler at du starter med de billigste gaver, og slutter af med et brag. Det kan virke lidt underligt, da det er alligevel er så tæt på juleaften, så hvorfor ikke slutte af med de billige? Simpelthen fordi mange som regel ikke er i fuld julestemning, den første advent i december. Det betyder, at de måske ikke er helt forberedte på at få en gave, og derfor måske heller ikke vil værdsætte den så meget som ellers. Det kan gøres den anden vej rundt også, prøv dig frem med dine adventsgaver.

Start med det skøre

Tit og ofte er de første adventsgaver man får, lidt underlige. Det skal ikke forståes som en “hadegave” overhovedet, men det ligesom på en eller anden måde selvsagt at de er skøre. Det behøver ikke at være skørt, men det giver en sjov indgangsvinkel og vil helt sikkert få ham/hende til at glæde sig til næste gang. Derefter kan du begynde at give gaver, som vil betyde lidt mere for personen.

Behøver de at koste penge?

Absolut ikke. Der er mange unge mennesker, men også ældre hvor det er tanken som tæller. Det er tanken der tæller, når vi snakker gaver i advent. Derfor kan du sagtens give noget, som du selv har lavet. Har du lavet et billede, strikket en sweater eller noget helt tredje, kan det være en rigtig sød gave. Når formålet er at få en helt speciel person i ens liv, til at tænke på en hver gang de ser dine adventsgaver, så kan det næsten ikke undgås, når du selv har lavet det. Til gengæld er det nærmest blevet et tabu, at give gaver man selv har lavet. Mange mennesker ser det som noget, kun små børn gør. Det mener vi ikke nødvendigvis, men lav lige noget ordentlig! Hvis du ikke kan det, kan vi henvise dig til ovenfor, hvor der heldigvis er en masse at vælge imellem.

adventsgaverDe mest populære adventsgaver

De mest populære gaver til advent er helt sikkert materialistiske ting. Teenage drengen får garanteret et playstation spil, og pigen får måske en parfume eller noget andet i den stil. Den mere voksne får måske en vase til stuen. Det er sjældent oplevelsesgaverne bliver givet, simpelthen fordi de har det med at være for dyre. En anden ting går igen som adventsgaver må være underbukserne. Første advent ser man som regel et par underbukser eller strømper og 100 kr. Mange ser det som en sjov gave, men der er selvfølgelig også dem, der bliver lidt sure. Man kan vel altid bruge et nye par underbukser, eller hvad?

Derfor giver vi hinanden adventsgaver

Advent kommer fra det latinske ord Adventus Domini. Det betyder “Herrens komme”. Faktisk bruges ordet adventus om en herre, der har været i felten, og vundet slaget.

I advents dagene op til jul fejrer man, at Jesus er på vej. Derfor giver vi hinanden gaver, på den hellige søndag. Mange mennesker ser nemlig december som en mere hellig måned. Adventsgaver blevet så populære, fordi de mener, at man skal fejre Jesus, ved at give sine nærmeste gaver.

Skal man være religiøs for at fejre advent?

På ingen måde, rigtigt mange danskere er mere eller mindre ateistiske, og de fejrer stadig advent. Advent er lige så meget blevet et symbol på kærlighed, og man ser det som en hyggelig optakt til julen. Udover det, er det selvfølgelig også blevet til en måned, hvor virksomheder verden over, tjener styrtende med penge på vores forkælelse af familie. Så længe det kun er en gang om året, så går det vel nok, ikke?

adventsgaverHvor kan jeg købe adventsgaver?

Det afhænger af, hvad du har tænkt dig at give i adventsgave, hvor du kan købe den. Vil du for eksempel give et spil, kan du købe dette i en spil- eller elektronikbutik. Vil du gerne give noget tøj, kan du købe dette i en tøjbutik. Det er dog både muligt at købe en adventsgave online og i en fysisk butik. Noget som du dog skal være opmærksom på i denne anledning er, at der er nogle fordele forbundet med at købe gaven online.

Mange lever i en travl hverdag, og derfor kan der være rigtig meget tid sparet ved at købe adventsgaven online. Det kan være nemmere at overskue det store udvalg, ligesom der også kan være mange penge sparet, da du bedre kan finde frem til de billige adventsgaver. Noget af det gode ved at handle online er samtidig, at det også er muligt at få leveret adventsgaverne direkte hjem til din dør. Du skal dermed ikke bruge tid på at transportere dig frem og tilbage, og du kan altså dermed få mere tid i hverdagen til andre ting.

Vi håber, at du har fået noget ud af at læse vores guide omkring adventsgaver, og så vil vi ønske dig held og lykke med at finde den helt rette adventsgave. Vi håber, at du vil gøre brug af vores oversigt til dette.